We proberen iedereen te helpen, maar kunnen niet overal tegelijk zijn, hoewel...

In onze beginjaren concentreerden we ons op woonzorgcentra en verzorgingsinstellingen voor ouderen. Over de jaren heen proberen we echter ons actiegebied uit te breiden tot wat het vandaag is. We proberen onze aandacht te verdelen over de volgende groepen.


Woonzorgcentra

Deze instellingen voor ouderen mogen nog steeds op ons rekenen. We komen met veel plezier langs met onze mini's om te zorgen voor blijde gezichten bij onze oudsten die al ons respect verdienen! 


Scholen voor bijzonder onderwijs

Dankzij een aantal sponsors kunnen we elk jaar scholen voor bijzonder lager onderwijs verwelkomen op onze wei. We gaan ook met veel plezier bij deze scholen langs. We proberen deze activiteit tegen een zo klein mogelijke vergoeding aan te bieden, dus we rekenen hard op gulle steun van iedereen die kan steunen. Voor meer info, neem gerust een kijkje op onze "Steun ons"-pagina. 


Kinderafdelingen in ziekenhuizen

Sinds enkele jaren zijn we een paar keer per jaar van harte welkom in het Koningin Mathilde Moeder- en kindcentrum van het UZA te Edegem. Het was een heel karwei om te voldoen aan alle hygiënische en andere voorschriften, maar het is gelukt. Ook hiervoor moeten we een beroep doen op gulle sponsors, maar alle hulp blijft welkom. Eén adres: onze "Steun ons"-pagina. 

Indien er nog andere kinderziekenhuizen en -afdelingen interesse hebben in een bezoekje van onze mini's, aarzel niet om ons te contacteren. We kunnen zeker iets voor jullie betekenen.


Mensen met een beperking

Centra en instellingen voor mensen met een fysieke of mentale beperking vinden ook af en toe de weg naar ons. Hoewel dit voor sommigen moeilijk te realiseren lijkt, vinden we steeds een oplossing die leidt tot dolgelukkige mensen. En daar doen we het voor! 


Hartenwensen

Soms krijgen we de vraag om langs te komen bij mensen thuis of in een verzorgingsinstelling omdat men het niet meer ziet zitten, of omdat men nog met een laatste echte hartenwens zit. Of het nu gaat om een kind dat troost zoekt bij een knuffeldier in moeilijke en harde tijden, of om een oudere die afscheid neemt van het leven of fantastische herinneringen koestert die verdwijnen in de nevelen in het hoofd, we laten alles vallen en doen ons uiterste best om er te zijn voor hen. Aarzel niet om ons te contacteren als een hartenwens vervuld moet worden waarin onze mini's een rol kunnen spelen.