Hoe kan je ons steunen


Steunend lid

Voor €15 per jaar houden we je op de hoogte van onze activiteiten en valt er misschien wel eens een verrassing uit de lucht. 


Jaarlijks peter- of meterschap.

Paardjes op een goede manier onderhouden kost geld. Er zijn immers een hoop vaste kosten: voeder, hooi, stro, stalbedekking, smid, vaccinaties en ontworming.

Als je peter of meter wordt, voorzie je het paardje van jouw keuze voor 1 jaar van zijn vaste benodigdheden. Dit komt op €1600. In ruil daarvoor zal je peter/meterschap bij al onze activiteiten vermeld worden en brengt dit paardje jou en/of je bedrijf hoogstpersoonlijk een gezellig bezoek!


Maandelijks peter- of meterschap

Hierbij voorzie je het paardje van je keuze voor 1 maand van voer, hooi en stro. Deze vorm van peter/meterschap kost €150. Je peter/meterschap zal vermeld worden op onze Facebook-pagina en website en je krijgt een 'meet and greet' met je gekozen paardje op onze locatie.


Sponsor een bezoek

We brengen vaak een bezoek aan scholen voor bijzonder onderwijs. Deze instellingen hebben jammer genoeg meestal niet de middelen om onze kosten te vergoeden. We doen ons uiterste best om de kosten zoveel mogelijk te drukken, maar zelfs dan nog is het vaak onmogelijk voor scholen om ons te ontvangen. Indien je dus deze scholen wil hebben, neem dan zeker contact op en we overleggen met jou hoe je dit best kan doen.


Wensbezoeken

Af en toe krijgen we vragen voor wensbezoeken: van kindjes die nog iets willen doen voor klasgenootjes vooraleer definitief afscheid te nemen, van kinderen die hun ouder nog eens willen laten genieten van een moment met onze paardkes, enz. Wil je een dergelijk bezoek boeken voor een naaste, of wil je dit schenken aan iemand die er anders de middelen niet voor heeft, laat zeker iets weten. 


Steun in natura

Wil je ons steunen in natura? Geef ons gerust een seintje en we bespreken wat er mogelijk is. 


Vrije gift

Elke gift, hoe klein ook, is een ongelooflijke steun voor onze werking die na COVID zeker en vast de nodige financiële steun kan gebruiken. Dus aarzel niet, onze eeuwige dankbaarheid heb je al!!


Je kan storten op onze rekening: BE33 7512 0646 5146, met vermelding van je naam, adres, email en de gegeven steun. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.


!! NIEUW !!: Goodgift

Via www.goodgift.be kun je ons nu ook steunen. Ga naar deze website, zoek ons op in de lijst van goede doelen, en doe een vrije gift. Deze giften zijn anoniem, dus wij weten niet wie de gulle gever is, maar zijn wel bijzonder dankbaar!